Magunkról

Mobilalkalmazások és technológiai innovációk fejlesztésével foglalkozunk.
Mobil app szoftverek készítése mellett AR/VR technológiát is fejlesztünk. Megrendelőink számára hatékony megoldásokat kínálunk az újszerű és innovatív kommunikációs és kereskedelmi igényekhez igazítva.
Amennyiben a körülmények úgy kívánják, mi magunk készítjük el a megfelelő szakemberek segítségével az adott specifikációt legyen akár animációs, grafikai vagy 3 dimenziós tartalom.

Technológia

Mit jelent az AR technológia?

Az AR (Augmented Reality) jelentése: kiterjesztett valóság. A kiterjesztett valóság a minket körülvevő világ virtuális kibővítése mobileszközünk kameráján keresztül egy adott térben. A valóságos világ eszközeihez rendel hozzá bármilyen multimédia tartalmat, amely lehet animáció, 3 dimenziós modell, videó, fotó, hang és szöveg. Valójában egy kameraképen keresztül terjeszt látványos, néhol egyébként nem látható elemeket a néző elé. Alapvetően 3 fő típusát különböztetjük meg: a marker alapú AR-t, Panoráma AR-t és GPS alapú AR-t. Ezekhez a tartalom hozzárendelése eltérő módszerekkel lehetséges.

Széleskörű funkcionalitás,
határtalan felhasználási élmény

Technológiai eszközeink közé tartozik az AR – mobil eszközön keresztül történő megjelenítés - és a VR – környezeti elemek bevonása és élethű reprodukálása.

null

Gyors működés

A legkorszerűbb adatbetöltési technológiával működünk
null

Interaktivitás

A megjelenített tartalmat interaktív, megérinthető-kattintható részekkel tudjuk felruházni
null

Minden eszközön ugyanúgy

Andorid és IOS eszközökön egyaránt működő technológiával dolgozunk
null

Extra marketing érték

Nem csak a megvalósításban, hanem az AR és VR kampányok kidolgozásában is részt veszünk

Mit jelent az VR technológia?

A VR (Virtual Reality) jelentése: virtuális valóság. Lényegében a nézőt úgynevezett nyomkövető rendszernek a segítségével teljes valójában minden irányba bevonja az általa nézett digitalizált környező világba. Alapvető feltétele, hogy a néző teljes mértékben elhiggye és részesének érezze magát az elé vetített világnak. Ezek a tartalmak lehetnek 3 dimenziós mesterséges környezet, videófelvétel, panoráma vagy fotó. Típusai lehetnek: immerzív virtuális valóság, asztali virtuális valóság (otthon készített), kivetített virtuális valóság, szimulációs virtuális valóság, de ezenkívül léteznek egyéb típusai is. Használatához többféle lehetőség van: okostelefonnal Samsung Gear VR, Zeiss One, brandgelhető szemüveg, PC-vel működő vagy Oculus Rift.

Gyakori kérdések

Mi van ha nincs mindig internet a telefonomon?

Az AR technológiai fejlesztéseink egyik lényege, hogy az egyszerűbb tartalmak az applikációba vannak ágyazva, így elégséges csak az app letöltése az akadás mentes megjelenítéshez.

A VR-hoz mindenképpen kell "vr-szemüveg"?

A VR videós tartalom egy hagyományos weboldalba is beágyazható a youtube 360-fokos kiegészítésének köszönhetően, így sokakhoz eljuttatható szemüveg nélkül is.

Nem csak a legújabb készülékek tudják megjeleníteni ezeket?

Az alapabb okos készülékekre is képesek vagyunk AR applikációt készíteni.

A VR nem túl lassú a hagyományos mobil-internettel?

Egy VR videó betöltési ideje nagyjából a hagyományos videók betöltési idejével egyenlő, a youtube által fejlesztett modern cache-lési technológia miatt.

AURORA AR VIDEÓK

Markers

 

Nem találtad meg a kérdésedre a választ?
Ne habozz kérdezni, segítünk!

Kapcsolatfelvétel esetén, ne habozz minket keresni elérhetőségeinken, vagy töltst ki kapcsolat formunkat. Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.

info@aurora-ar.hu

+3630-11-11-111
1111 Budapest Aurora utca 2.