Magunkról

Mobilalkalmazások és technológiai innovációk fejlesztésével foglalkozunk.

Mobil app szoftverek készítése mellett AR/VR technológiát is fejlesztünk. Megrendelőink számára hatékony megoldásokat kínálunk az újszerű és innovatív kommunikációs és kereskedelmi igényekhez igazítva.

Amennyiben a körülmények úgy kívánják, mi magunk készítjük el a megfelelő szakemberek segítségével az adott specifikációt legyen akár animációs, grafikai vagy 3D tartalom.

Valamennyi gazdasági szektor számára készítünk igénynek megfelelő mondanivalóval felruházott digitalizált tartalmakat előzetes egyeztetések alapján.

Napjainkban egyre nehezebb a különböző korosztályok helyes megszólítása. Ebben segítünk mi.  Olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek elősegítik a különféle generációk bevonását az okos eszközök használatával.

Technológia

Technológiai eszközeink közé tartozik az AR – mobil eszközön keresztül történő megjelenítés – és a VR – környezeti elemek bevonása és élethű reprodukálása.

Kiterjesztett valóság bemutatása

Az AR (Augmented Reality) jelentése: kiterjesztett valóság. A kiterjesztett valóság a minket körülvevő világ virtuális kibővítése mobileszközünk kameráján keresztül egy adott térben. A valóságos világ eszközeihez rendel hozzá bármilyen multimédia tartalmat, amely lehet animáció, 3D modell, videó, fotó, hang és szöveg. Valójában egy kameraképen keresztül terjeszt látványos, néhol egyébként nem látható elemeket a néző elé. Alapvetően 3 fő típusát különböztetjük meg: a marker alapú AR-t, Panoráma AR-t és GPS alapú AR-t. Ezekhez a tartalom hozzárendelése eltérő módszerekkel lehetséges.

Széleskörű felhasználási élmény

Technológiai eszközeink közé tartozik az AR – mobil eszközön keresztül történő megjelenítés - és a VR – környezeti elemek bevonása és élethű reprodukálása.

null

Gyors működés

A legkorszerűbb adatbetöltési technológiával működünk
null

Interaktivitás

A megjelenített tartalmat interaktív, megérinthető-kattintható részekkel tudjuk felruházni.
null

Minden eszközön ugyanúgy

A legkorszerűbb adatbetöltési technológiával működünk.
null

Extra marketing érték

A megjelenített tartalmat interaktív, megérinthető-kattintható részekkel tudjuk felruházni.

Mit jelent az VR technológia?

A Virtuális valóság vagy VR az a technológia, ami lehetővé teszi számunkra, hogy teljes valóságban lépjünk be egy számítógép által generált 3D világba. A virtuális valóság headset-eket használ fel ahhoz, hogy fizikai tereket vagy mesterséges környezetet kombinálva, realisztikus képeket, hangokat és más érzékeléseket generál, amelyek a felhasználó fizikai jelenlétét szimulálják a virtuális vagy képzeletbeli környezetben. A leginkább izgalmas és a legjobb módja a VR használatának a videójátékok.

A videojátékokon kívül számos más érdekes mód is létezik a VR élmények kipróbálására. A főiskolai hallgatók a VR technológiát használják arra, hogy biztonságos környezetben tanulhassanak olyan bonyolult, veszélyes feladatokat, mint egy repülőgép vezetése vagy műtétek elvégzése. Az építészek és mérnökök azért használják a VR technológiát, hogy munkáikat 3D-ben megjelenítve is megtekinthessék mielőtt egyetlen téglát is a helyére raknának, vagy egy csavarhúzást tennének. VR technológiával az ingatlanügynökök virtuális túrákat tarthatnak az eladó ingatlanokról, akkor is, ha a vásárló több száz mérföldnyire tartózkodik.

Gyakori kérdések

Mi van ha nincs mindig internet a telefonomon?

Az AR technológiai fejlesztéseink egyik lényege, hogy az egyszerűbb tartalmak az applikációba vannak ágyazva, így elégséges csak az app letöltése az akadás mentes megjelenítéshez.

A VR-hoz mindenképpen kell "vr-szemüveg"?

A VR videós tartalom egy hagyományos weboldalba is beágyazható a youtube 360-fokos kiegészítésének köszönhetően, így sokakhoz eljuttatható szemüveg nélkül is.

Nem csak a legújabb készülékek tudják megjeleníteni ezeket?

Az alapabb okos készülékekre is képesek vagyunk AR applikációt készíteni.

A VR nem túl lassú a hagyományos mobil-internettel?

Egy VR videó betöltési ideje nagyjából a hagyományos videók betöltési idejével egyenlő, a youtube által fejlesztett modern cache-lési technológia miatt.

AURORA AR VIDEÓK

Aurora kiterjesztett valóság szoftver használat közben.

Íme a jövő marketing kiegészítője. Kiterjesztett Valóság Névjegykártya. Ilyet még nem láttál. Felkeltettük érdeklődésed vedd fel velünk a kapcsolatot.

A Thermowatt Kft. szórólapjához rendelt Kiterjesztett Valóság modell, amely a működési elvet mutatja meg.

Feladtunk volt egy étrend-kiegészítő készítmény dobozához greebox videóban forgatott anyagot térben helyezzünk el. A látvány magáért beszél…

Ámon Olivér drift versenyző Mercedes-Benz C600 turbo autója tekinthető meg 3D-be.

Aurora Kiterjesztett Valóság szoftver az EXPO 2017 világkiállításon. Feladatunk volt a Thermowatt szabadalom bemutatása AR-ben. A videóban látható, hogy 3D és negatív 3D-t is megjelenítettünk.

Dr. Hummel Zoltán Mikrorostos gél kiterjesztett valóság videóban bemutatva.

Markerek

Nem találtad meg a kérdésedre a választ?
Ne habozz kérdezni, segítünk!

Kapcsolatfelvétel esetén, ne habozz minket keresni elérhetőségeinken, vagy töltst ki kapcsolat formunkat. Munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.

info@aurora-ar.hu

+36208525492
1095 Budapest Mester utca 87